Bursaspor, Türkiye Kupası yarı final rövanşında yarın deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maç için İstanbul’a gitti. 20 futbolcunun yer aldığı kafileyi Özlüce Tesislerinden Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, Genel Müdür İsmail Özdemir ve kulüp personeli uğurladı.
KOCAMAN: BURSA’DA FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ

Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, Bursa’da final oynamak istediklerini belirterek, şunları dile getirdi: “20 kişilik inanmış kadromuz ile yarın akşam camiamızı sevindirmek istiyoruz. Tüm futbolcu kardeşlerimiz bu maça inandı. Geçmişte yaşadığımız başarıları tekrar yaşamak istiyoruz. Yarın ki mücadeleyi geçip final oynayacağımıza inanıyorum. Maçın ardından topçular iskelesine taraftarlarımızı tekrar görmek istiyoruz”

BURSASPOR’UN 2 FARKLI KAZANMASI GEREKİYOR

Öte yandan, Bursa’daki ilk maçta rakibine 2-1 yenilen Bursaspor’un turu geçebilmesi için maçı 2 farklı kazanması gerekiyor. Her türlü beraberlik durumunda ise Fenerbahçe finale yükselecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akın, Asım Yusuf Öz yapacak.

İŞTE BURSASPOR'UN FENERBAHÇE MAÇI KADROSU! İLK 11 BELLİ OLDU...

Bursaspor’da sakat yada cezalı oyuncu bulunmazken, kiralık oynayan Holmen, iki kulüp arasındaki anlaşma gereği bu maçta da forma giyemeyecek.
Bursaspor’un şu muhtemel kadro ile maça çıkması bekleniyor: Harun, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Şamil Çinaz, Emre Taşdemir, Ozan Tufan, Belluschi, Josue, Volkan Şen, Bakambu, Fernandao