Spor Toto Süper Lig'in 31. Haftasında Deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile Karşılaşacak Olan Galatasaray'da Maç Kadrosu Belli Oldu.

Beşiktaş'ın puan kaybetmesiyle yeniden liderliği ele geçiren Galatasaray, Mersin İdman Yurdu ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmadan da mutlak 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Ligde bu maça kadar 30 maç oynayan Sarı-kırmızılı ekibin 21 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyeti bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'de 67 puanla ilk sırada yer alan Galatasaray kadrosunda sakatlığı devam eden Aurelien Chedjou yer almazken, sezon sonunda takımdan gönderilmesi kesinleşen Goran Pandev ve Blerim Dzemaili'nin de Mersin İdman Yurdu kadrosuna alınmadıkları açıklandı.

Galatasaray'da Mersin İdman Yurdu maçı öncesinde 7 oyuncunun da ceza sınırında olduğu açıklandı. Burak Yılmaz, Fernando Muslera, Semih Kaya, Yekta Kurtuluş, Olcan Adın, Umut Bulut ve Hamit Altıntop bu karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek futbolcular...

İşte Galatasaray'ın Mersin İdman Yurdu Maçındaki Muhtemel 11'i;

Fernando Muslera, Aurelien Chedjou, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu, Bruma, Wesley Sneijder, Olcan Adın, Selçuk İnan, Felipe Melo, Yasin Öztekin, Burak Yılmaz.