2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nun 10. ve son maçında Türkiye ile karşılaşacak olan İzlanda Milli Futbol Takımı Konya'ya geldi. Saat 23.30 sıralarında Konya Havalimanı'na inen İzlanda kafilesi, konaklamak üzere Dedeman Otel'e geçti.

A Milli Futbol Takımı'nın, 13 Ekim 2015 Salı günü EURO 2016 Elemeleri A Grubu son maçında karşılaşacağı İzlanda maçın oynanacağı Konya'ya geldi.

Bu arada İzlanda A Milli Takım teknik direktörlerinden Heimir Hallgrímsson ile bir oyuncunun katılacağı maç öncesi basın toplantısı, 12 Ekim 2015 Pazartesi günü saat 11.45'te karşılaşmanın oynanacağı Konya Torku Arena'da gerçekleştirilecek. Bu basın toplantısının ardından ise saat 12.15'te İzlanda A Milli Takımı, Türkiye maçının son çalışmasını da aynı yerde yapacak.

İzlanda, müsabakanın ardından 14 Ekim 2015 Çarşamba günü Konya'dan saat 11.00'de kalkacak uçakla Türkiye'den ayrılacak.

Teknik direktörlüğünü Heimir Hallgrímsson ile Lars Lagerbäck'ın ortak olarak yaptığı ve aralarında Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde forma giyen Ólafur Ingi Skúlason'un da bulunduğu İzlanda'nın aday kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Kaleciler: Hannes Thór Halldórsson (NEC Nijmegen), Gunnleifur Gunnleifsson (Breidablik), Ögmundur Kristinsson (Hammarby)
Defans Oyuncuları: Birkir Már Sævarsson (Hammarby), Ragnar Sigurdsson (FK Krasnodar), Kári Árnason (Malmö), Ari Freyr Skúlason (OB Odense), Sölvi Geir Ottesen Jónsson (Jiangsu Guoxin-Sainty), Theódór Elmar Bjarnason (AGF), Hallgrímur Jónasson (OB Odense), Kristinn Jónsson (Breidablik), Hólmar Örn Eyjólfsson (Rosenborg)
Orta Saha Oyuncuları: Aron Einar Gunnarsson (Cardiff City), Birkir Bjarnason (Basel), Jóhann Berg Gudmundsson (Charlton Athletic), Rúrik Gíslason (Nürnberg), Gylfi Thór Sigurdsson (Swansea City), Emil Hallfredsson (Hellas Verona), Ólafur Ingi Skúlason (Gençlerbirliği)
Forvet Oyuncuları: Eidur Smári Gudjohnsen (Shijiazhuang Yongchang FC), Kolbeinn Sigthórsson (Nantes), Alfred Finnbogason (Olympiakos), Jón Dadi Bödvarsson (Viking), Vidar Kjartansson (Jiangsu Guoxin-Sainty).