Göztepe’ye 3-2 yenildikleri maçın ardından konuşan Altınordu’nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, “İkinci yarı oynadığı oyundan dolayı maç Göztepe’nin hakkıydı. Çok gol kaçırdılar” dedi.
TFF 1. Lig’in 2. haftasında Göztepe’ye konuk olan Altınordu, İzmir derbisinde rakibine uzatmalarda yediği gollerle mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Göztepe’nin kadro kalitesi bakımından daha iyi olduğunu söyledi. Kendilerinin maça çok iyi başladığını belirten Eroğlu, “İlk 20-25 dakikada oyunun hakimi bizdik, golü de bulduk. Hücumdaki baskımız rakibin oyun kurmasını engelledi. Golü bulunca psikolojik olarak geri çekildik. Çıkarken kaptırdığımız toplar rakibin coşkusunu arttırdı. İkinci yarı hedefimiz yine rakibi kalemizden uzak tutmaktı. Özellikle pas yapamamamız ve kaptırdığımız toplar rakibin üzerimize gelmesine neden oldu” dedi.
“Son golü attıktan sonra yemememiz gereken 2 gol yedik” diyen Eroğlu, “İkinci yarı Göztepe’nin kaçırdığı birçok gol vardı. İkinci yarı oynadığı oyundan dolayı maç Göztepe’nin hakkıydı. Çok gol kaçırdılar” ifadelerini kullandı.