Türkiye Bölgesel Amatör Lig 9’uncu grupta oynanan Torbalıspor-Kütahya Dumlupınar Üniversitesi maçında tribün ve saha karıştı. Kendi taraftarının sözlü tacizine uğrayan Torbalıspor oyuncusu Ömer Kaplan, tribüne çıkmaya çalışırken teknik heyet ve polis tarafından güçlükle soyunma odasına yönlendirildi.
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 9. grupta Torbalıspor-Kütahya Dumlupınar Üniversitesi arasında Torbalı 7 Eylül Stadı’nda oynanan 22. hafta karşılaşmasında son dakikada gelen gol sonrası hem saha hem tribün karıştı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan ancak ikinci yarının başında beraberlik golünü yiyen Torbalıspor maçın son dakikasında yediği golle maçı 2-1 kaybedince gerginlik yaşandı. Torbalısporlu futbolcular, Dumlupınar Üniversitesi futbolcularını kovalamaya başlarken bu sırada tribünden de sahaya ve rakip takım oyuncularına şişeler yağdı. Polis olayı kontrol altına alırken, bu sırada taraftarın sözlü tacizine uğrayan Torbalıspor’un ikinci kaptanı Ömer Kaplan tribüne çıkmaya çalıştı. Bu sürede Kaplan ve Torbalısporlu futbolculara yabancı maddeler atıldı. Ömer Kaplan, tribüne çıkmaya çalışırken teknik heyet ve polis tarafından güçlükle soyunma odasına yönlendirildi.
Polisin güvenlik önlemlerini artırmasının ardından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi futbolcuları polis eşliğinde Torbalı’dan ayrıldı.