Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın Çek oyuncusu Jan Vesely, taraftarların Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi twitter hesabı twitter.com/fenerbahce üzerinden soruduğu soruları cevapladı. Vesely, başantrenör Obradovic'in en belirgin özelliğiyle ilgili, "Çok hırslı ve mükemmeliyetçi." ifadelerini kullandı.

Ülker Sports Arena’da, yaklaşık 1 saat süren sohbette Euroleague’deki en sert savunmacı sorulduğunda Jan Vesely, "Kyle Hines bu sene karşılaştığım en sert savunmacıydı” cevabını verdi. Vesely, başantrenör Zeljko Obradovic, en belirgin özelliğinin sorulması üzerine ise “Çok hırslı ve mükemmeliyetçi" dedi.

Maccabi ile oynanan ilk maçta temponun yükselmesi hakkında da konuşan Vesely, "Bizim için sezonun geri kalanından daha önemli bir maçtı. Bunun bilinciyle oynadık ve taraftar atmosferinin büyük payı vardı." ifadelerini kullandı.

"İstanbul’u seviyor musunuz?" sorusuna ise Vesely, "İdman temposundan dolayı çok gezemesem de gerçekten çok seviyorum ama trafik kötü" şeklinde cevap veren Jan, “4 numara oynamak mı 5 numara oynamak mı rahat” sorusuna da "Koç ne derse o, ben parkeye çıkınca en iyisini yapmaya çalışıyorum." karşılığını verdi.

"Fenerbahçe'ye gelmeye nasıl karar verdin?" şeklindeki başka bir soruya da Vesely, "Obradovic ve taraftarlar kararımda belirleyici oldu." dedi.