Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın, İspanya'nın ünlü kulübü Real Madrid'ten transfer ettiği futbolcu Jose Rodriguez Martinez GSStore açılışına katıldı.

İstanbul Esenyurt'ta bir alışveriş merkezi içinde yer alan GSStore mağazasının açılışına katılan İspanyol oyuncu taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. GSStore mağazasında taraftarların aldıkları forma ve kaşkolları imzalayan Jose Rodriguez Martinez, sarı kırmızılı taraftarlarla da bol bol fotoğraf çektirdi.

Bu arada organizasyonu takip eden basın mensuplarının Jose Rodriguez Martinez ile röportaj yapma talebine ise kulüp yetkilileri tarafından izin verilmedi.

Bu durum ise basın mensuplarınca, yönetim tarafından transferi gerçekleştirilen, ancak kulüp profesyonellerinin işlemlerini yetiştirememesi nedeniyle FIFA'nın lisans vermemesi yüzünden 1 Ocak 2016'ya kadar forma giyemeyecek olan Alman futbolcu Kevin Grosskreutz olayından kaynaklandığı şeklinde yorumlandı.

Bilindiği gibi Alman futbolcu Kevin Grosskreutz, transferin son gününde sarı kırmızılı renklere bağlanmış, ancak aynı gün Felipe Melo ile Alex Telles de İtalya'nın İnter takımına transfer olmuştu. Kevin Grosskreutz'un işlemlerinin yetişmemesine de bu hareketliliğin neden olduğu açıklanmıştı.

Galatasaray'ın kadrosunda yer alan ancak FIFA'nın, Galatasaray'a transferini onaylamadığı Kevin Grosskreutz'un 1 Ocak 2016'dan sonra forma giyeceği açıklanmıştı. Alman futbolcu ise forma giyemeyecek olmasına rağmen İstanbul'a geleceği ve antrenmanlara çıkacağını beyan etmişti.