8 Mart 2009 tarihinde oynanan Kayserispor- Fenerbahçe Süper Lig maçı ile hizmet vermeye başlayan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu 6 yaşında.

2009 yılından itibaren birçok ulusal ve uluslararası organizasyona ev sahipliği yapan Kadir Has Stadyumu başta spor organizasyonları olmak üzere toplamda şimdiye kadar 216 organizasyona ev sahipliği yaptı.

UEFA'nın 4 yıldız verdiği 32 bin 864 kişi kapasiteye sahip olan Kadir Has Stadyumu, 2013 U-20 Dünya Kupası Çeyrek Final ve Grup maçları dahil olmak üzere 8 maç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Beşiktaş 2011 Ziraat Türkiye Kupası Final maçı, 2013 TFF Süper Kupa Finali Galatasaray-Fenerbahçe maçı, Türkiye-Azerbaycan, Türkiye-Estonya, Türkiye-Andorra A Milli Takım maçları, Türkiye-Japonya U19 Milli maçı ve bir çok özel organizasyona ev sahipliği yaparak Ulusal ve uluslararası alanda hizmet vermeye devam ediyor.

Arena tarzı stadyumlarda yaşanan zemin sorununa rağmen Kayserispor ve SAİ Kayseri Erciyesspor'un hem lig hem de kupa müsabakalarını Kadir Has Stadyumu'nda oynaması ve stadyum zemininin Türkiye'nin en iyi zeminlerinden birine sahip olması Kadir Has'ın önemli özelliklerinden biri olarak dikkat çekiyor.