Play-off Çeyrek Final 2. maçında Galatasaray Odeabank’a yenilip avantajı kaçıran Pınar Karşıyaka’da Başantrenör Ufuk Sarıca, “Çok tecrübeli olan rakip son 3 dakikayı çok iyi oynadı ve buna cevap veremedik” dedi.
Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Çeyrek Final 2. maçında Galatasaray Odeabank’ı konuk eden son şampiyon Pınar Karşıyaka, rakibine 62-65’lik skorla mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Pınar Karşıyaka’nın Başantrenörü Ufuk Sarıca, “İlk yardı gergin olduğumuz bir oyun oynadık. 3. periyotta tüm kontrolü ele alıp öne geçtik. Maçı bitirecek atışları da yaptık. Çok tecrübeli olan rakip son 3 dakikayı çok iyi oynadı ve buna cevap veremedik. Buralarda eksik kaldık. Maçı hiç bırakmadılar, onları tebrik ediyorum. Nasıl biz onları İstanbul’da yendiysek onlar da bizim taraftarımızın önünde yendiler. Pazar günkü maçta her şey olabilir. Basketbolu konsantre oynayıp kazanmak lazım” dedi.
Sarıca, Kenny Gabriel ile son atışı yakaladıklarını ama bundan faydalanıp maçı uzatmaya taşıyamadıklarını söyledi.
Maçın çok sert geçtiğini ifade eden Pınar Karşıyakalı Kenny Gabriel, "Bizi yenmeye çalışacaklarının farkındaydık. Kazanmak için mücadele ettik ama planımızı uygulayamadık ve kazandılar. İdmanda yakaladığımız atışları burada kaçırdık. Biraz daha özgüvenli olmalıydık" dedi.