Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Çaykur Rizespor karşısında iyi oynadıklarını ancak pozisyonları harcayarak bunu sonuca yansıtamadıklarını söyledi. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da, sürekli yenildiklerini belirterek Kayserispor beraberliğinin kendileri için önemli bir başlangıç olduğunu kaydetti.

Spor Toto Süper Ligin 10. Haftasında Kayserispor, Çaykur Rizespor’u konuk etti. Karşılaşma 0-0 sona erdi. Maçı değerlendiren Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, iyi oynadıkları ancak kazanamadıkları maçlara bir yenisini daha eklediklerini söyledi. “İyi oynadık ama kazanamadık” diyen Kafkas, “Takımın gücü, oyunu forse etmesi taktik ve fiziksel anlamda önemli bir mücadeleydi. En büyük problemimiz, maalesef girdiğimiz pozisyonları atamıyoruz. Vurması ve pas verilmesi gereken yerlerde son vuruşu yapamıyoruz. Oyun anlayışı olarak futbolcularımdan memnunun. Daha iyi olacağız.” şeklinde konuştu.

KARAMAN: BERABERLİK İYİ BİR BAŞLANGIÇ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, sürekli kaybeden bir takım olarak Kayseri’den 1 puan almanın önemli olduğunu söyledi. Kayseri’ye üst üste 3 maçı kaybederek geldiklerini belirten Karaman, “Kayseri ise geçen hafta deplasmanda kazanan bir takımdı. Öncelikle gol yememekti amacımız. Bundan önceki maçlarda hep gol yedik. Topu kazanınca hücuma çıkarken hatalar yaptık. Eleştiri alabiliriz. Bizim için önemli bir başlangıç. Üst üste yenilip bugünkü mücadele bunu ortadan kaldırdı. Kaybetseydik Kayserispor puan farkını açacaktı. Bu beraberlik önümüzdeki maçlara sonuç olarak da yansıyacaktır.” diye konuştu.