Hanefi Mahçiçek Stadı'nda oynanan karşılaşma Kahramanmaraş Beleyespor'un vuruşu ile başladı. Maça; Hayrettin, Mehmet Doğan, Volkan, Nuri, Tarık, Mehmet Akif(83' Bünyamin), Fatih, Aydın (86' Sefa), Gökhan(75'Tahir), Orhan Gazi ve Emre on biri ile çıkan Kahramanmaraş Belediyespor ilk yarıyı1-0 önde kapattı.

Maçın 10. Dakikasında gelişen bir atakta ceza sahası yayı önünde topla buluşan Orhan Gazi mükemmel bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu:1-0

Bu golün ardından Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un beraberliği yakalama çabaları fayda vermedi ve maçın ilk yarısı Kahramanmaraş Belediyespor'un 1-0 galibiyetiyle sona erdi.

Maçın ikinci yarısında daha hızlı başlayan Kahramanmaraş Belediyespor maçın 68. Dakikasında korner kullandı. Ceza sahası içerisinde kornerden gelen topu kafa ile filelere gönderen Fatih durumu 2-0 yaptı.

Maçın 70. Dakikasında Erzurum Büyükşehir Belediyespor'dan Zafer Doğan, ceza sahası içerisinde Kahramanmaraş Belediyespor'dan Emre'yi düşürdü. Orta Hakem Cihan Burgan penaltı noktasını gösterdi.

Penaltı atışını kullanan Aydın, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu:3-0

Maçın 87. Dakikasında gelişen bir atakta, maçın 71. Dakikasında oyuna giren Fatih Arat topu filelerle buluşturdu:3-1

Bu golün ardından ataklarını sıklaştırmaya çalışan Erzurum Büyükşehir Belediyespor başka gol bulamadı ve maç 3-1 Kahramanmaraş Belediyespor'un galibiyetiyle sona erdi.

Maçın ardından bir açıklamada bulunan Kahramanmaraş Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci, zorlu bir maçı da geride bıraktıklarına dikkat çekerek: “Zorlu bir mücadeleyi daha geride bıraktık. 3-1 galip geldik ve puanımızı 53'e yükselttik. Bizim bir hedefimiz var ve bu hedef doğrultusunda hareket ediyoruz. Sezon sonuna kadar oynayacağımız her maç bizim için final maçı gibi.

Hesaplar ortada henüz hiçbir şey bitmiş değil. Sezon sonunda play-off'a kalarak bir üst lige çıkmayı hedefliyoruz. Maçlarımızı da bu doğrultuda oynuyoruz. Takımımızın maçlarına gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimize teşekkür ediyor, galip gelen takımımızın sporcularını ve teknik heyetini de yürekten kutluyorum” dedi.

Grupta 53 puanı bulunan Kahramanmaraş Belediyespor sıralamada 4. Sırada yer alıyor. Haftaya deplasmana gidecek olan Kahramanmaraş Belediyespor Maltepespor'la karşılaşacak.