Kahramanmaraş Belediyespor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı, Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci ile Yönetim Kurulu üyeleri, Teknik Direktör Recep Aydemir ve basın mensupları katıldı.

İmza töreninde ilk söz alan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz oldu.

Kahramanmaraş Belediyesi'nde geçen yıl bir ilki gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Başkan Poyraz: “Bildiğiniz gibi Belediyesporumuz BAL liginden 3. Lige yükselmiş, orada da play-off'lara kadar çıkmış ve penaltılarla elenmişti. Burada şöyle oldu böyle oldu demenin bir faydası yok artık. 

Yola çıkan herkes yaptığı işin en iyisini yapmaya çalışırsa hayat mücadelesi veren insanlar için bazı aksaklıklar olsa da başarıyla devam ediyor.

Spor denilince özelde de futbol şehirlerin tanıtımında birinci sırada geliyor. Kahramanmaraş Belediyesi olarak sporun birçok dalında faaliyet gösteriyoruz.

Marifet iltifata tabidir. Recep Aydemir kardeşimiz, geçmişte başarılı bir grafik sergilemiş ve bu işi de yüzünün akı ile başaracağına inanıyoruz. Bu yüzden kendisiyle anlaştık. Belediyesporumuzu en güzel yerlere taşıyacağına inanıyoruz. İyi bir yönetici futbolcunun sahaya çıkışında yürüyüşünden o maçı kazanıp kazanamayacağını bilir.

Recep Kardeşimizin de güzel işler başaracağına inanıyor ve hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Teknik Direktör Recep Aydemir ise Kahramanmaraş'ın futbol adına çok iyi bir potansiyele sahip olduğuna işaret ederek: “Ben Kahramanmaraşspor'da görev yaptığım dönemlerde zaman zaman yaz spor okulunu izlerdim. Orada gerçekten süper denilecek yetenekte çocuklar vardı. Yine aynı şekilde yaz spor okulunu izleyeceğiz ve oradaki yetenekleri alt yapımıza kandıracağız. Bizim amacımız hem iyi bir insan hem de iyi bir futbolcu yetiştirmek. Bunu başaracağız. Memleketimizin çocuklarına sahip çıkacağız. Bize sunulan imkanları en iyi şekilde değerlendirerek takımın iyi bir yerlere gelmesini sağlayacağız. Ben başta siz basın mensupları olmak üzere tüm halkımızın yanımızda olmasını istirham ediyoruz” diye konuştu.

Daha sonra söz alan Kahramanmaraş Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci ise kendilerinin bir kurum takımı olduğuna dikkat çekerek: “Belediyespor olarak geçen yıl profesyonel bir yapıya kavuştuk. Biz bir kurum takımıyız. Bu şehirde yaşayan 500 bin insanın vebalinin olduğunu biliyoruz. Bu bilinçle çalışıyoruz. Her şeyimiz açık ve şeffaf. Öyle basında çıkan bazı iddialar gibi bir durum yok ortada. Basında çıktığı gibi bir hocaya 600 bin lira ödeme değil, bizim hocalara ödediğimiz toplam miktar 240 bin lira.

Ayrıca bazı gerçeklerin de bilinmesi gerekmektedir. Bizim tesisimiz yoktu, arkadaşlarımız 3-4 ay kadar otelde kaldılar. Ayrıca biz bir futbol takımı yönetmiyoruz. Biz 12 dalda faaliyet gösteren bir kulüp yönetiyoruz. Ve üstüne basa basa söylüyorum. Kahramanmaraş'ta Belediyespor olarak biz sporun sigortasıyız. 

Bir özeleştiri yapmak gerekirse geçen yıl iddialı bir çıkış yaptık.  Bunun haricinde sadece futbolda değil, güreşte, voleybolda da iddialıyız.

Recep Aydemir Hocamızla anlaşmamıza birçok kesimden olumlu tepkiler geldi ve yerinde bir karar olduğu şeklinde görüş bildirdiler.

Kendisi özellikle de alt yapıya önem veren bir insan. Bundan dolayı da Gençlerbirliği modeli bir takım oluşturmayı hedefliyoruz. Alt  yapımıza ağırlık vereceğiz. Burada bir şey daha belirtmek istiyorum. 

Bizim gizli saklı hiçbir şeyimiz yok. Kulübümüzün hesapları ortadadır. İsteyen basın mensupları maddi ve manevi bütün bilgilere ulaşabilirler” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Recep Aydemir ile Belediye Başkanı Mustafa Poyraz imza atarak anlaşmayı onayladılar.