Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor  geçtiğimiz hafta yine PTT 1. Lig Temsilcisi Vartaş Elazığspor Akademi Ligi Takımlarıyla oynadığı 4 maçta 4 galibiyet almıştı. Birçok genç yeteneği bünyesinde Bulunduran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Coca Cola Akademi takımları gelecek Hafta Şanlıurfa temsilcisi Şanlıurfa Gençlikspor ile ilkyarının son maçını oynayacak. 
 
U-14 TAKIMI
Coca Cola Akademi Liginde mücadele eden ve Teknik Direktörlüğünü Mahmut Eflatun'un yaptığı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor U-14 Takımımız Şanlıurfa Deplasmanında oynadığı maçta Şanlıurfaspor  U14 Takımını, Hüseyin Mevlütoğlu (2),Mehmet Ali Ay (2) ve Kadir Kısıkkaya’nın attığı goller ile  5-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

U-15 TAKIMI
Coca Cola Akademi Liginde mücadele eden ve Teknik Direktörlüğünü Osman Koca’nın yaptığı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor U-15 Takımımız Şanlıurfa Deplasmanında oynadığı maçta Şanlıurfaspor  U15 Takımını, Melih Deşir, Yusuf Orkun Işık ve Furkan Ekiz’in attığı goller ile  3-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.
U-16 TAKIMI
Coca Cola Akademi Liginde mücadele eden ve Teknik Direktörlüğünü Ali Gitmiş’in yaptığı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor U-16 Takımımız Kendi Sahasında oynadığı maçta Şanlıurfaspor U16 Takımını İbrahim Koca ve Taha'nın attığı şık goller ile 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.
U-17 TAKIMI
Coca Cola Akademi Liginde mücadele eden ve Teknik Direktörlüğünü Ömer İnce'nin yaptığı Kahramanmaraş büyükşehir belediyespor U-17 Takımımız kendi sahasında oynadığı maçta Şanlıurfaspor U-17 takımını Buğra ve Ertuğrul'ın attığı goller ile 2-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.