Hanefi mahçiçek Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor hızlı başlayan taraf oldu.

 

Maçın 4. Dakikasında topla buluşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'lu Melih topa filelerle buluşturararak kendisinin ve takımının ilk golünü kaydetti:1-0

 

Golün hemen ardından toparlanmaya çalışan Belediye Bingölspor kalesinde ikinci golü gördü. Maçın 12. Dakikasında topla buluşan Bünyamin meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak kendisinin ilk takımının ikinci golünü kaydetti:2-0

 

Ataklarını sıklaştıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçın 23. Dakikasında Melih, 25. Ve 27. Dakikalarda  Bünyamin'le skoru 5-0'a çıkardı.

 

Maçın 32. Dakikasında Belediye Bingölspor'dan Nurullah'ın kendi kalesine attığı golle ilk yarı sona erdi:6-0

 

Maçın ikinci yarısında da baskın bir oyun sergileyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor gollerini sürdürdü.

 

İkinci yarıda 53. Dakikada topla buluşan Melih kendisinin 3. Takımının ise 7. Golünü kaydetti:7-0

Bu golün ardından Bünyamin topla buluştu ve maçın 59. Dakikasında durumu 8-0 yaptı.

 

Maçın 67. Dakikasında yine topla buluşan Bünyamin kendisinin 5. Takımının 9. Golünü filelere gönderdi:9-0

 

Maçın 85. Dakikasında bu kez de fatih topla buluştu ve meşin yuvarlağı filelerde buluşturdu:10-0

 

Maçın uzatma dakikaları oynanırken, 90+2'de topla buluşan Sefa son noktayı koyan isim oldu:11-0

 

Geçen hafta KırıkhansporU kupadan 2-1 skorla eleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor bu skorla da sezonun üçüncü haftasında ilk galibiyetini aldı.

 

Maçın ardından görüşlerini dile getiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci, bol gollü bir maç izlediklerini ifade ederek: “Takım olarak bundan sonraki maçlarımızda da galip gelerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Her zaman 12. Adam olarak kabul edilen taraftarlarımıza takımımıza verdikleri destek dolayı teşekkür ediyor ve her zaman onları yanımızda görmek istiyoruz.

 

Sporun sevgi, barış ve kardeşlik havasında centilmence oynanması gerektiğini ve bu konuda gayret ettiğimizi tüm spor camiasına buradan duyurmak istiyorum. Sadece bizim şehrimizde değil, ülkemizde de ve dünyada da sporun sevgi ve barış içerisinde şiddetten uzak kalmasını gerektiğini bir kez daha hatırlatarak gerek teknik heyetimize, gerek sporcularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Ligdeki aldığı ilk galibiyeti ile puanını dörde yükselten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor 16. Sıradan averajla 7. Sıraya yükseldi.

 

Sezonun dördüncü haftasında Ankara deplasmanına gidecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Ankara Demirspor ile karşılaşacak.