Mavi Fırtına galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi. Deplasmanda Çankırı Belediye Gençlikspor’u 2-3’lük skorla geçen Mavi Beyazlı ekip kendi evinde ağırladığı Niksar Belediyespor’u 3-0’lık farklı bir skorla geçerek puanını 45’e çıkardı.

Grupta 8. sırada yer alan ve düşme hattına yaklaşmamak için mutlak 3 puan parolasıyla maça çıkan Niksar Belediyespor voleybol takımı temsilcimiz karşısında umduğunu bulamadı. Maçın ilk setinden itibaren fırtına gibi esmeye başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor voleybol takımı bu seti 25–23 alarak 1–0 öne geçti. İkinci sette de rakibine üstünlüğünü devam ettiren ev sahibi ekip sahada fırtına gibi esmeye devam etti. Mavi Fırtına ikinci seti 25-20’lik skorla alarak ikinci sette durumu 2-0’a getirdi. Aldığı setlerde seyircisini heyecanlandıran Mavi Beyazlı ekip son seti de zorlanmadan aldı ve karşılaşmadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Rakibine set vermeden 3 puana ulaşan filenin edelerinde moraller üst seviyede. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımı aldığı bu galibiyetle play-off’u garantiledi. Mavi Fırtına haftaya ligin güçlü ekiplerinden Trabzonspor’a konuk olacak. 
 ‘BİZİ YALNIZ BIRAKMAYAN TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Beledyesspor teknik patronu Ahmet Paksoy, kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti. Paksoy, bizi yalnız bırakmayan yöneticilerimize ve taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Başkanımız Cemal Tanrıverdi’yi tribünde görmek bizi ve oyuncularımızı motive ediyor.  Bizim yanımızda olmaya devam etsinler” dedi. 
‘ZORLANMADIK’
Takımın performansına da değinen Paksoy, “ Zor maç olacağını biliyorduk. Niksar Belediyespor ligde iyi gidişatı olmayan bir takım. O yüzden bizden puana alıp bu kötü gidişatlarına dur demek istiyorlardı. Fakat beklediğimiz kadar zor bir maç olmadı. İlk sette biraz zorlandık fakat 2. ve 3. sette rakibimize üstünlüğümü kabul ettirdik ve maçı kazanmasını bildik. Uzun zamandır ilk defa tam kadro ile maça çıktık. Bu da bizi ayrıca mutlu etti” şeklinde konuştu.