Yeni sezonda forma giyecek futbolcuları tek tek tanıtan Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, hali hazırda 10 adet sporcu transfer ettiklerini söyledi.

Belediye hizmet binasında gerçekleştirilen basın toplantısında Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci, Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker, Teknik Direktör Recep Aydemir ile futbolcular ve gazeteciler katıldı.

Burada bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, yeni bir sezonun başladığına işaret ederek:  “Malumunuz yeni bir sezon başlıyor. Klasik olarak sorulur ya hedefiniz nedir diye? Hedefsiz hiçbir şey olmaz. Ticarette de sporda da mutlaka bir hedef olmalıdır. Geçen sezon başında da söylemiştim. Kucak dolusu paralar da harcasanız, en ünlü oyuncuları da getirseniz takım ruhuyla hareket etmediğiniz sürece başarılı olamazsınız. Siz her maçınızı final havasında oynarsanız başarmamanız için hiçbir sebep yoktur.

Burada şunu da ifade etmek istiyorum. İdare edelim diye takım kurmadık. Burada bulunan futbolcularımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyor ve takıma şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.

Teknik Direktör Recep Aydemir ise takım olarak koşan ve başaran bir takım olacaklarının altını çizdi.
Daha sonra futbolculara tek tek imza attırıldı ve topluca fotoğraf çektirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor bünyesinde Kastamonuspor'dan Uğur Yalçın, Tekirova Belediyespor'dan Devrim Aksongur, Keçiörengücü'den Edip Saruhan, Tavşanlı LinyitSpor'dan Metehan Andaç Özlü, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Enez  Temizdemir  ve Cemal Deliktaş, Kayseri Erciyes Spordan emre Morgil, Bursa Nilüferspor'dan Fatih Koç, Sivas 4 Eylül Belediyespor'dan Yasin Elmas ve Bergama Belediyespor'dan Yunus Akman ile eski oyunculardan Bünyamin Kılınç ve Mehmet Akif Alıcı imza attılar.