Kahramanmaraşspor sevdalılarının kurduğu Kahramanmaraş Gençlerbirliği Spor Kulübü 2014-2015 futbol sezonu 2. Amatör Ligi öncesi futbolcu seçmeleri yaptı. Saim Çotur Stadyumunda gerçekleştirilen futbolcu seçmelerine 70 kadar oyuncu katıldı. 

Kahramanmaraş Gençlerbirliği Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Ruhi Bilgi gözetiminde ve Antrenör Şevket Kanadıkırık'ın eşliğinde yapılan oyuncu seçmeleri sonucunda belirlenen isimler yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kahramanmaraş Gençlerbirliği Spor antrenmanlarına davet edildi. 

Seçmeler öncesi konuşan Kahramanmaraş Gençlerbirliği Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Ruhi Bilgi, “Yeni bir takımız. Liglerin başlamasına henüz süre varken oyuncu seçmeleri yapmak istedik. A takım ve genç takım düzeyinde gerçekleştirdiğimiz seçmelere katılımın yüksek olması bizi çok sevindirdi. Bu sayede gözden kaçan veya kendini göstermek isteyen oyunculara imkan vermek istedik. İlerisi için hedeflerimiz ve projelerimiz var. Kısa zaman sonra antrenmanlara başlayıp lige hazır olmak istiyoruz” dedi.