Osman Sayın Spor Salonunda yapılan yarışmalarda yaklaşık 43 sporcu kıyasıya mücadele etti.  

Eleme müsabakalarının ardından oynanan final grubu maçlarında heyecan adeta doruğa çıktı. 

Bu müsabakalar sonucunda bütün rakiplerini geride bırakan  Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinden katılan Muhammet Donatbayan ve  İsmet Türksayar finalde karşı karşıya geldi.  

Çok heyecanlı ve bir o kadar da zevkli geçen karşılaşma sonunda Kahramanmaraş'ta masa tenisinin bir numarası olarak gösterilen İsmet Türksayar'ı  3-2 mağlup eden Muhammet Donatbayan turnuvanın şampiyonu oldu.  

 turnuvanın şampiyonu olan Muhammet Donatbayan'ın kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Yusuf Bayram Demirci verdi. 

Turnuvada şampiyonluğu finalde kaybeden İsmet Türksayar'ın kupasını  Masa Tenisi İl Temsilcisi Zekeriye Kahveci takdim etti. 

Turnuvada üçüncü olan Üniversite Öğrencisi Mustafa Demir'in ödülünü de İsmet Türksayar verdi. 
Turnuvada dördüncü olan Fatih Harmanda'nın ödülünü de Masa Tenisi Hakem Komitesi Başkanı Adem Morkaya verdi. 

Turnuvadan sonra kısa bir açıklama yapan Masa Tenisi İl Temsilcisi Zekeriye Kahveci, müsabakalara katılan sporculara çok teşekkür ederek, “Zorlu mücadelelerde terlerini dökerek çok çekişmeli müsabakaların gerçekleşmesine vesile olan tüm sporculara teşekkür ediyorum” dedi. 

Kahveci, Bu turnuvanın finalinde İsmet Hocamız ile Muhammet Donatbayın arasında geçen final müsabakası bütün seyircilere zevkli dakikalar yaşatmışlardır. Yine bu müsabakalarda finali son anda çok az farkla kaçıran ve il 5. cisi olan Ali Reyhalıoğlu'na yine Üniversitemizde görev yapan Prof. Murat Uzel'e müsabakalara renk kattıkları için çok teşekkür ettiğini de söyledi.