Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğince 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında yüzme şampiyonası düzenlendi.

Onikişubat Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen şampiyona Gaziantep, Siirt ve Kahramanmaraş’tan 120 sporcu katıldı.

Yüzme şampiyonası açılış seremonisi ile başladı. Seremoni sonrasında, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından engellilere verdikleri desteklerden dolayı katılımcılara teşekkür belgesi takdim edildi.

Engelliler gününün anlam ve önemine ilişkin konuşma ve şiir okunmasının ardında engelli sporcular kendi dallarında yarışmalara başladılar. Oldukça heyecanlı geçen yarışmalarda dereceye girenlere madalyaları takdim edildi.

ENGELLİLER YÜZME ŞAMPİYONASI FOTOĞRAFLARI

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Tamer Sezal, AK Parti Kahramanmaraş il Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran, Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam başta olmak üzere diğer ilgililerin ve velilerle birlikte sporcuların katıldığı yüzme şampiyonasında sporcuların mutluluğu görülmeye değerdi.