Mısır Başkenti Kahire’de düzenlenen 5. ISSF Uluslararası İslami Dayanışma Spor Federasyonu Halter Şampiyonasında Kahramanmaraşlı Bayan Halter sporcumuz Melike Günal 3 bronz madalya ile döndü.

10-13 Aralık 2018 tarihlerinden Mısır Başkenti Kahire’de düzenlenen ve 19 ülkeden 170 sporcunun katıldığı “5. ISSF Uluslararası İslami Dayanışma Spor Federasyonu Halter Şampiyonasına” Milli takımımız 10 erkek, 10 bayan olmak üzere toplam 20 sporcu ile katıldılar.

Milli takımda yer alan İlimizin yetiştirdiği Başarılı Bayan Halter sporcumuz Melike Günal +87 Kiloda Koparma, Silkme ve elde ettiği toplam puanlar ile 3 Bronz madalyanın sahibi oldu.

Milli Haltercimiz Melike Günal ve Antrenörü Muhammet Nazik Şampiyona dönüşü Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette şampiyona hakkında bilgiler alan İl Müdürü Kabakcı Sporcumuzu ve Antrenörü tebrik etti.

Ziyaret sonunda Hatıra fotoğrafı çekildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Sporcumuza Spor malzemesi hediye etti.