17. Akdeniz Oyunları'nda serbest stil 84 kilo altın madalya kazanan milli güreşçi Serdar Böke, Vali Şükrü Kocatepe'yi ziyaret etti.

Kocatepe, yaptığı konuşmada, Akdeniz Oyunları'ndan şampiyon olan Serdar Böke'yi ağırlamaktan mutlu olduğunu ifade etti. Kahramanmaraş'ta ata sporu güreşin yaşatılması,  ve yeni sporcular yetiştirilmesi konusunda önemli gayretler gösterildiğini hatırlatan Kocatepe, şunları kaydetti:

"Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Belediyesi bu konuda ellerinden geleni gösteriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra olimpiyatlarda ve dünya şampiyonalarında yeni madalyalar şehrimize döner ve biz de onları gururla karşılaşırız."

Böke ise Kahramanmaraş'ta güreşin önemli bir yerinin olduğunu belirterek, "Güreş eğitim merkezimiz var, belediye güreş takımımız var. O yüzden alt yapımız en güzel şekilde çalışıyor. Benden sonra gelecek güreşçi arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Onların da en güzel başarılarla ülkemize ve Kahramanmaraş'a geleceklerine inanıyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Kocatepe, Böke'ye altın hediye etti.