Manisa Turgutlu ilçe stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Turgutluspor savunmayı güçlü tutarak gole izin vermedi. İlk yarı gol sesinin Çıkmadığı karşılaşmanın 2. yarısında Akdeniz Aslanları rakip kaleyi abluka altına alsa da istediği golü bulamayınca sahadan 1 puanla ayrıldı. Ligde alt sıralardan üst sıralara çıkış yapmak isteyen ve teknik adam Sinan Yücer ile yeni bir sayfa açan Kahramanmaraşspor 8 puanla ilk yarıya nokta koydu.

Ligin 19. Haftasında Turgutluspor - Kahramanmaraşspor maçını Şanlıurfa bölgesinden Erhan Kutlu yönetti. İstanbul Bölgesinden Ali Uğurtan Demirtaş ile Önder Çalış yardımcı hakem olurken, Van Bölgesinden Sercan Karaca ise dördüncü hakem oldu.

Kahramanmaraşspor, kendisi için çok önemli olan Turgutluspor maçında golsüz berabere kaldı. 0-0 biten maç sonrasında Kırmızı Beyazlılar ilk yarıyı 8 puanla 19. sırada tamamladı. 16 kişilik maç kadrosuyla gittiği maçta Enes Sancar Şahin, ilk kez kaleyi korudu.

Ev sahibi Turgutluspor Ozan Can Oruç, Mahmut Boz, Yiğit Utku Gök, Nuri Emre Akşit, Hamit Kulya, Marvin Sinan Büyüksakarya, Emre Keskin, Hakan Turan, Ozan İsmail Koç, Burak Çoban, Sarper Çağlar kadrosu ile çıktı.

Konuk ekip Kahramanmaraşspor ise Enes Sancar Şahin, Deniz Solmaz, Deniz Yılmaz, Özcan Atalay, İshak Doğan, Hamit Bayraktar, Emre Bayram, Halil İbrahim Esen, Ebubekir Berke Tambay, Enis Durak, Mustafa Sol’dan oluşan 11 ile sahada yer aldı.

HABER FOTOĞRAFLARI