Sahası kapatılan ve maçlarını Osmaniye'de oynamak zorunda bırakılan Kahramanmaraşspor Çorum’la ilk kez geçen sezon aynı grupta yer aldı. İki takım arasında 17 Ocak’ta Kahramanmaraş’ta oynanan 11.hafta maçını Çorum FK 3-2 kazandı. Kırmızı-siyahlılara galibiyeti getiren golleri 54.dakikada Sinan Kurumuş, 60.dakikada Salih Zafer Kurşunlu ve 71.dakikada Umut Kaya atarken, Kahramanmaraşspor’un golleri 15.dakikada Doğanay Kılıç ve 39.dakikada Halil Uysal’dan geldi.

30. haftada Çorum'da oynanan maçı da Çorum FK 3-0 kazandı. 24 Mart 2021’de oynanan maçta Çorum FK’ya galibiyeti getiren golleri 13.dakikada Hüseyin Bak, 75.dakikada Ömer Bozan ve 90+2.dakikada Oktay Balcı attı.

Kahramanmaraşspor iki defa yenildiği Çorum'la kendi evinde mücadele edecek. Ancak 12 Şubat Stadyumu kapatıldığı ve verşlen yeni stad sözü de tuutlmadığı için Kahramanmaraşspor maçlarını Osmaniye 7 Ocak Stafyumunda oynuyor ve ev sahibi avantajını kullanamıyor.

Kahramanmaraşspor ilk 5 maçını kaybetmiş ve puansız ama averajla sondan ikinci sırada yer almıştı.

Bu arada her geçen hafta umutlarını kaybeden ve 3. lige doğru yol alan Kahramanmaraşspor taraftarları siyasi iismlere sosyal medyadan tepki göstermeye devam ediyor.