TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor ligin 11. Haftasında Trabzon deplasmanında Hekimoğluspor’a 5-1 mağlup olarak 11 maç oynadığı lügdeki 11. yenilgisini aldı. Kahramanmaraşspor 2. lig kırmızı ve beyaz grupta mücadele den 40 takım arasında puansız tek takım olarak en dipte bulunuyor.

Bu sezon başında depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle 12 Şubat Stadyumunun kapatılması nedeniyle Kahramanmaraşspor maçlarını Osmaniye'de oynıuyor. Kahramanmaraşspor taraftarları ise verilen stadyum sözünün tutulmaması nedeniyle Ak Partili siyasilere çok kızgın. Kahramanmaraşspor'la ilgili iki soru cevap bekliyor: 

Birincisi; 12 Şubat Stadyumu 6 yıl önce güçlendirilmesi ve depreme dayanıklı hale getirilmesine rağmen neden kapatıldı. 6 yıl önce yapılan güçlendirme işe yaramadı mı? 6 yıl önceki güçlendirme çalışmasını hangi firma kaç liraya yaptı? Güçlendirme için harcanan paraya yazık değil mi?

İkincisi; Çeşitli milletvekilleri tarafından Kahramanmaraş'a stadyum sözü verilmesine rağmen bu söz neden tutulmuyır?

BATMAN'A 15 BİN KİŞİLİK STADYUM AÇILDI

Kahramanmaraşspor adım adım 3. lige doğru düşerken Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman'da 15 bin kişilik stadyumum açılışını yaptı. Ak Parti iktidarının pek çok ilde stadyumlar yapmasına rağmen Kahramanmaraş'ta stadyum yapmamasına sosyal medyadan tepki yağıyor. 

Haber46 olarak konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz.