PTT 1. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor büyük umutlarla çıktığı Adanaspor maçında yediği 3 gol'e ikinci yarıda 2 golle yanıt verdi ama mücadele de başka gol olmayınca 3 puanın sahibi Adanaspor oldu. İlk yarıda 26 ve 22'nci dakikalarda hiç beklenmedik bir şekilde kalesinde 2 gol birden gören kırmızı-beyazlılar 2'nci devrenin başlarında 3'ncü golü de yedi. 3-0 geriye düşen temsilcimiz de sahneye çıkan İzu Azuka takımı adına 2 gol atmayı başardı ama maçta başka gol olmayınca konuk Adanaspor gülen taraf oldu. Maç sonrası taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

KAHRAMANMARAŞSPOR: 2 - ADANASPOR: 3

Stat: Hanefi Mahçiçek

Hakemler: Mustafa Aydın, Uygar Bebek, Mehmet Kısal

Kahramanmaraşspor: Ersel Çetinkaya, Berat Çetinkaya, Fahrettin Bıyıklı, Mert Er Estik (Dk. 46 Adem Aydın), Zafer Özden, Sinan Turan, Dabo, Azuka, Erhan Çelenk, Cumhur (Dk. 46 İrfan), Oseni (Dk. 66 Onur Berber)

Adanaspor: Tolgahan Acar, Berk, Mustafa Sami, Talha, Ergin (Dk. 87 Ahmet), Tiago (Dk. 76 Yasin), Marko Vucetic, Merthan, Ayhan Tuna, Ömer, İzzet (Dk. 80 Okan)

Goller: Dk. 16, 22 ve 51 Ergin Keleş (Adanaspor), Dk. 73 ve 77 Azuka (Kahramanmaraşspor)

 

Sarı kartlar: Dk. 50 Adem Aydın ve Zafer Özden, Dk. 90 Onur Berber (Kahramanmaraşspor), Dk. 50 Talha ve İzzet, Dk 51 Ergin Keleş (Adanaspor)