Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, her fırsatta Kahramanmaraşspor maçlarına gelen, forma, kaşkol ve bilet satın alarak takıma destek olan NATO Patriot hava savunma sisteminde görevli Alman askerlerin komutanı Thorsten İlg'e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
Gazi Kışlası içerisinde yer alan karargah binasına giden Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan'ı burada NATO Patriot hava savunma sistemi Alman komutanı Thorsten İlg ve beraberinde ki bir heyet kapıda karşıladı. Güzel bir sohbet ortamında bir araya gelen Ilg ve Ceyhan Kahramanmaraş'ı ve Kahramanmaraşspor'u konuştular.

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan “Bizler Türk halkı olarak misafire çok değer veririz. Sizlerde misafirden beklenen centilmenlik ve zarafeti fazlasıyla gösteriyorsunuz. Kahramanmaraş'ın sosyal yaşamına da katılarak görev yaptığınız şehirde büyük bir sempati topladınız. Bu ziyaret ve aramızdaki bu yakınlaşmanın savaş ve kaosun olduğu coğrafyamızda küçükte olsa bir örnek olmasını temenni ediyorum. Kahramanmaraşspor'un kapılarını her zaman size açık. Araya engel koymamıza da gerek yok. Türk tabiri ile çat kapı haber vermeden de gelebilirsiniz. Her zaman bekliyoruz. Ziyaretiniz bizi mutlu eder”dedi.

Ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini ve duygulandırdığını ifade eden NATO Patriot hava savunma sistemi Alman komutanı Thorsten İlg, “Ziyaretiniz için teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Her zaman sizi seve seve misafir ederiz. Bizler Ülkemizden bize geri dönün talimatı gelene kadar burada Türkiye'nin güvenliği için görev yapmaya devam edeceğiz. Kahramanmaraş'ı ve insanlarını çok sevdik. Futbola karşı da ilgimiz ve sempatimiz var. Bulunduğumuz şehrin değerlerine saygı göstermeliyiz. Kahramanmaraşspor maçları olduğu zaman da maçlarına keyifle geliyoruz”dedi.