Sinan Kurumuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başı Beşiktaş'tan, Boluspor'a kiralık olarak gittiğini hatırlatarak, yeni takımında fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrıldığını söyledi.

Boluspor'da yönetim ve hoca bazında istediği şeylerin olmadığını anlatan Sinan, "Forma şansı da fazla bulamadım. Ayrıca yönetimle ufak, tefek sorunlar da yaşadık. Bu nedenle Boluspor ile ayrılma aşamasına gelmiştik ama yeni yönetim, yeni hoca benim kalmamı istediler. Ama ben Boluspor'da kalmak istemedim" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraşspor'dan gelen teklifi değerlendirdiğini dile getiren Sinan, "Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı ve hocasıyla görüştüm. Beni istediklerini söylediler. Ben de futbol oynamak istediğim için Kahramanmaraşspor'a gitmek istedim. Hocamızla, başkanımızla oturup konuştuk, yarım sezonluk anlaşmaya vardık. Bugün Kahramanmaraşspor'a imza attım. Yarın da Kahramanmaraş'a gidiyorum" diye konuştu.

Kahramanmaraşspor'da iyi bir sezon geçirip Beşiktaş'a daha güçlü dönmek istediğini belirten Sinan Kurumuş, "Beşiktaş yönetimiyle de görüştüm. Benim oynamam gerektiğini, tecrübe kazanmam gerektiğini söylediler. Kahramanmaraş'ta atacağım gollerle takımıma katkı sağlamak istiyorum. Ayrıca Kahramanmaraşspor'da iyi bir sezon geçirip, Beşiktaş'a daha faydalı olabilirim. Daha güçlü olabilirim" diyerek sözlerini tamamladı.