PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, sezon öncesi verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirterek, "Hiçbir zaman rehavete kapılmadan adımlarımızı sağlam atarak yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz" dedi.

Sözeri, sahalarında ligin kaliteli ekiplerinden Manisaspor'u 2-0 mağlup ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Ligde bugüne kadar istedikleri sonucu aldıklarını ve istedikleri oyunu sahaya yansıtmayı başardıklarını belirten Sözeri, takım olarak iyi yolda olduklarını ifade etti.

Sözeri, "Orduspor olarak bir maçta mağlup olsak bile sonuna kadar maçı koparmaya çalışan ve mücadele eden bir takım kurduğumuza inanıyoruz. Şu ana kadar verdiğimiz sözleri yerine getirdik ama ligin daha çok başındayız. Daha da çok maçımız var. Hiçbir zaman rehavete kapılmadan adımlarımızı sağlam atarak ilerlemek istiyoruz. Bütün arkadaşlarımız yüreklerini ortaya koyarak oynuyor ve mücadele ediyor" diye konuştu.

"EN ZOR MAÇIMIZI OYNAYACAĞIZ"

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Kahramanmaraşspor maçının zor geçeceğini dile getiren Sözeri, "Kahramanmaraşspor'a karşı ligin en zor maçlarından birisini oynayacağız. Bu ligde bir tane bile kolay maç yok. Kesinlikle her maça final havasında çıktığımız gibi bu maça da böyle çıkacağız ve sıkı hazırlanacağız. Biz takım olarak aynı oyun disipliniyle aynı enerji ve sinerjimizi sahaya yansıtmak istiyoruz" dedi.