Gıda sektöründe dondurması, kırmızı biberi ve tarhanasıyla adını dünyaya duyuran Kahramanmaraş'a yeni bir marka kazandıran Çabasan Grup, şehrin ortak değeri Kahramanmaraşspor ile bu markasını tanıtmayı hedefliyor. 

Kahramanmaraş'a özgü nar ekşisini nar suyu haline getiren Çabasan Grup, ”˜Eshki' markası adı altında bu ürünü tüketiciyle buluşturdu. Ürünü Kahramanmaraş'ın bir diğer önemli değeri Kahramanmaraşspor ile Türkiye'ye tanıtmayı hedefleyen firma, bu kapsamda Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ile forma reklamı konusunda anlaştı. Bu destekten dolayı Çabasan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu ve Eshki markasının fikir babası Aykut Balcıoğlu'nu ziyaret eden Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, günün anısına Şahin Balcıoğlu'na şilt hediye etti.

Ayrıca Eshki markasının kurucusu Aykut Balcıoğlu'nun da Kahramanmaraşspor yönetimine davet edildiğini açıklayan Kulüp Başkanı Ceyhan, babası Şahin Balcıoğlu'nun bir dönem yöneticiliğini yatığı Kahramanmaraşspor'da oğlunun yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarete Kahramanmaraşspor Genel Kaptanı İzzet Kazancı, Futbol Şube Sorumlusu Kürşat Özarslan, takım kaptanları Onur Berber ve Tayfun Özkan katıldı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çabasan Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, Kahramanmaraşspor'un ve kulüp başkanı Fatih Mehmet Ceyhan'ın her zaman yanında olduğunu söyledi. Bir dönem yöneticiliğini de yaptığı kırmızı-beyazlı ekibin başarılı olmasının kendisini çok mutlu edeceğini dile getiren Balcıoğlu, yeni sezonda takım kaptanlarına başarı diledi.

DESTEĞİMİZİN KAHRAMANMARAŞSPOR'A GÜÇ KATMASINI UMUYORUM

Balcıoğlu, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
"Öncelikle takımımızdaki başta Başkanımız olmak üzere, yeni gelen arkadaşlara başarılar diliyorum. Süper Lige çıkan Kahramanmaraşspor' un asbaşkanıydım. O günden bugüne spor ile ilgilenmedim, biraz da kırgın bir şekilde Kahramanmaraşspor'dan uzak durmaya çalıştım. Uzak durdum. Yeniden takım kendini toparlamak üzere yola çıkmış Fatih Mehmet Ceyhan kardeşimiz, kulübü devraldı. Ben takımı aldım ve gücümün yettiğince götüreceğim dedi. Fatih Mehmet Ceyhan ile müşteri ilişkileri dışında bir kardeş gibi yürürken, böyle bir şeyin olması beni tedirgin etti. Çünkü son dönemlerde olumsuz olaylar yaşayan takımda kendinin zarar görebileceğini düşünerek korkularım olmuştu. Anlattığı şeyler kendinin fıtratına uygun şeyler. Bu işi götürebileceğine inandım. Çorba da ne kadar tuzumuz olur bilemem ama ben yanında olmak isterim. Bu yaştan sonra futbol oynayacak halim yok. Neler yapabileceğimi düşündüm. Bu fikirlerimi Fatih Ceyhan Başkana aktardığımda kendisi de teşekkür etti. Böyle bir sponsorluk anlaşması yapalım dedik. Ben çok büyük bir firma değilim, çok büyük bir şirket değilim ama gücümüzün yettiği kadarıyla Fatih Ceyhan Bey'in yanında olduğumuzu zaten kendisi biliyor. O güvenle kendisine de başarılar diliyorum. Bu sadece bir dilek değildir, büyük bir umut ile başaracağınıza da inanıyorum. Çünkü başta da söylediğim gibi takımın başarısı yaşadım, gördüm, o mutluluğu yaşadım. Bundan da umudun ötesinde hiç şüphe de duymuyorum. Sezonun başındayken, sezon sonu yaşanacak olan başarıyı şimdiden kutlamak istiyorum.”

”˜ŞAHİN BALCIOĞLU İLE AĞABEY-KARDEŞ İLİŞKİMİZ VAR
Kulüp Başkanı Ceyhan'da Kahramanmaraşspor'a gösterilen destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ceyhan, konuşmasını şu satır başları altında sürdürdü:
"Öncelikle bu desteğinden dolayı şahsını çok sevdiğim Şahin Balcıoğlu Bey'i ve ailesine teşekkür ediyorum. Tekstil sektörüne başladığım ilk günden bu yana kendisini tanıyorum. Sektörde önemli bir yere sahip bir ağabeyimdir. Kendisinin de söylediği gibi bizim hiç müşteri ilişkimiz olmadı, her zaman ağabey, kardeş ilişkimiz oldu. Benim her anımda, iyi günümde, kötü günümde hep yanımda oldu. benim için hayati kararların verileceği günler, tecrübeleriyle bana katkı da bulundu. Bunlar içinde kendisinden Allah razı olsun. Burası kendi yerim gibi bildiğim bir fabrikadır. Buraya hiçbir randevu olmadan çat-kapı gelebilirim. Aykut Şahinoğlu ile de yine o şekildeyiz. Ağabey-kardeş ilişkimiz var."

”˜YAPACAĞIM GÖREVDE BAŞARILI OLMAK İSTİYORUM
Kahramanmaraşspor yönetiminde de aktif rol alacak olan Aykut Balcıoğlu, ise duygu ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: “Ben hem maddi olarak hem de manevi olarak Kahramanmaraşspor'un yanında olacağım. Maddi destek sene de bir kere oluyor ama manevi destek her zaman olmalıdır. Ben her zaman Kahramanmaraşspor'un yanında olacağım. Bu takımdan iyi şeylerin çıkacağına inanıyorum. Fatih Mehmet Ceyhan, nasıl babamın kardeşiyse, benimde ağabeyimdir. Kahramanmaraşspor'u devralmadan önce örnek gösterilen bir iş adamıydı. Şimdi de Kahramanmaraşspor'u devraldı. Böyle bir göreve geldiğini duyduğumda ben çok mutlu oldum. Bana da böyle bir görevi teklif ettiğinden dolayı çok memnun oldum. Buna benzer bir görevi geçmişte babam yapmıştı. Şimdi de ben yapacağım. Umarım başarılı olurum. Bu görevde Kahramanmaraşspor'a katkı sağlamayı ümit diyorum."

Haber: Cebrail SARI