Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Ufuk Bilgetekin, "PTT 1. Lig takımlarını incelediğimizde borcu en az olan altıncı kulübüz" dedi.

Bilgetekin, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, hafta arasında Ferudun Kolat'ın görevi bırakmasının ardından başkanlığa getirildiğini anımsattı.

Bundan sonraki süreçte kendi bildikleri doğrultuda ve güvendikleri arkadaşlarıyla Kahramanmaraşspor'u layık olduğu yere getirmek için var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden Bilgetekin, "Bu görev değişikliği, Ferudun Beyin yıllardan bu yana süre gelen yorgunluğu neticesinde bir kan değişikliğinin gerekliliği nedeniyle uygun görüldü" diye konuştu.

-"Tırnaklarımızla çıktık"-

PTT 1. Lig'deki tüm takımların borçlardan şikayetçi olduğunu aktaran Bilgetekin, şunları söyledi:

"Kahramanmaraşspor kulübünde ekonomik anlamda sıkıntılarımız var. Bütün spor kulüplerinde olduğu gibi bizde de var. PTT 1. Lig takımlarını incelediğimiz zaman, borcu en az olan altıncı kulübüz.  PTT 1. Lig'de 19 takım var, dolayısıyla borçla ilgili tüm kulüpler şikayetçi. Kahramanmaraşspor olarak PTT 1. Lig'e tırnaklarımızla çıktık. İki yıl üst üstte şampiyon olduk. Kimsenin bir alt lige dönme gibi bir düşüncesi olamaz. Biz var gücümüzle öz kaynaklarımızla reklamlar ve yardımlarla elimizden geleni yapacağız."