Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, devre arası transfer çalışmaları kapsamında 2 isimle daha anlaştı.

Ligde ilk yarıda zorlu süreç geçiren Kahramanmaraşspor kadroyu güçlendirmeye başladı. Eksik mevkilerini güçlendirmeye çalışan kırmızı beyazlı ekip orta saha oyuncusu Mehmet Güven ve sol bek oyuncusu İbrahim Hırçın ile anlaşma sağladı.

Ara transfer döneminde çalışmalara başlayan Kahramanmaraşspor, Can Erdem ve Okan Saraçoğlu transferinden sonra Mehmet Güven ve İbrahim Hırçın ile de anlaşma sağladı.

2021- 2022 sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor'da 15 gün sürecek olan devre arası kampı yoğun tempoyla devam ederken bir yandan da transfere ağırlık vermeye başladı. Ligin 2. yarısının hazırlıklarına 2 Ocak Pazar günü başlayan Kırmızı Beyazlılar, Antalya Kemer'de teknik direktör Sinan Yücer ve yardımcı antrenörler gözetiminde kamp çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraşspor'un kadroyu güçlendirmek için transfer çalışmaları yapacağı belirtilirken takımın kadrosuna 4 isim katılmış oldu. Can Erdem ve Okan Saraçoğlu transferinden sonra en son Etimesgut Belediyespor'da forma giyen orta saha oyuncusu Mehmet Güven ile ve en son Serik Belediyespor forması giyen sol bek oyuncusu İbrahim Hırçın ile sözleşme imzaladı.