Haftaya tekndik direktör Oktay Derelioğlu'nu kovarak giren Kahramanmaraşspor deplasmanda mücadele ettiği Pendikspor'dan 3 gol yiyerek evine döndü. Kahramanmaraşspor böylece averajı en kötü takım olarak ligin son 3 sırasına yerleşti.

KAHRAMANMARAŞSPOR İLK 11: Mesut Balkan, İbrahim Ethem Sevinç, Evren Horozal, Evren Kilarci, Aytürk Halil Hocaoğlu, Yusuf Emre Kasal, Devrim Taşkaya, Barış Çiçek, Eser Akbaş, Hüseyin Kar, Aydın Çetin.

PENDİKSPOR İLK 11: Emre Aydın, Erol Yükseker, Süheyl Çetin, Erdinç Pekgöz, Berk Neziroğluları, Fatih Cerlek,  Azad Filiz, Mustafa Öztürk,  Mehmet Alaeddinoğlu, Onur Karakabak ve Yaser Hacımustafaoğlu.

Haftaya ligde oynadığı 12 maçta aldığı 7 mağlubiyet, 4 beraberlik ve 1 galibiyet ve 7 puanla 16. sırada giren Kahramanmaraşspor ligin 13. haftasında Pendikspor'a 3-0 mağlup oldu. Geçen hafta içinde yeknik direktör Oktay Derelioğlu'nu gönderen Kahramanmaraşspor bu hafta ligin zayıf ekiplerinden Pendikspor'dan 3 gol yiyerek taraftarlarını üzdü.

Pendikspor'un gollerini 3'üncü dakikada Mustafa Öztürk, 30'uncu dakikada Erdinç Pekgöz ve 60'ıncı dakikada Yaser Hacımustafaoğlu attı.

Maç Pendikspor'un 3-0 galibiyetiyle sona erdi.

Bu maçın ardından Kahramanmaraşspor 7 puan ve - 14 averajla ligin en kötü averajına sahip takım olarak 16. sırada yer aldı.