TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, lign 16. haftasında Sakarya ile mücade etti. Kahramanmaraşspor maçtan 2-0 mağlup ayrılırken, maçtan önce kendisinden 1 puan geride olan Sakaryaspor'un 2 puan gerisine düştü ve 10. sıraya geriledi.

Sakaryaspor'un gollerini 43. dakikada Solmaz, 55. sakikada ise Ünsal attı. Bu sonucun ardından Kahramanmaraşspor 16 maçta kazandığı 22 puanla 10. sıraya geriledi. 

Yeni Sakarya Atatürk stadında oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip 43.dakikada Abdulaziz Solmaz ve 53. Berk İsmail Ünsal'in golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Sakaryaspor'da Serkan Odabaşoğlu 82.dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Sakaryaspor, PİSERRO Kahramanmaraşspor, karşılaşmasını  Elazığ Bölgesinden  Ahmet Turan Timuroğlu yönetirken. Bingöl Bölgesinden Sezgin Altun ile  Adıyaman  Bölgesinden  Eren Özçelik yardımcı hakem olarak görev yaptı.Oynadığı 15 maçta 22 puan toplayan PİSERRO Kahramanmaraşspor, Kırmızı Grupta 10.sırada yer alırken, 3 puanı silinen Sakaryaspor  24 puanla 8.sırada yer aldı.