Son sezonu kabus gibi geçiren ve bu belirsizliğin eşiğinde kapanma tehlikesi bile yaşayan Kahramanmaraşspor'da taraftarlar isyan bayrağını çekti. Taraftar grupları ortak bir bildiri yayınlayarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 Ağustos'ta Kahramanmaraş'ta yapacağı mitingde büyük bir protesto gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Taraftarların miting alanında yüzlerce meşaleyi ateşleyerek tek bir ağızdan Kahramanmaraşspor tezahüratları yapacakları öğrenildi. Yayınlanan ortak bildiri de Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un yüzlerce Kahramanmaraşspor taraftarları tarafından protesto edileceği ve tribün liderlerinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a taleplerini tezahüratlarla dile getireceği ifade edildi.
Yaklaşık 65 tane facebook fan sayfasında 72 bin Kahramanmaraşlının takip ettiği ağlarda bu bildirileri yayınlayan Kahramanmaraşspor taraftarları“Kahramanmaraşspor'u kurtarma” eylemi adını verdikleri bu organizasyonu gerçekleştirmek için bir araya geldiler. Bütün taraftar gruplarının bu bildiriye imza attığı ve hiçbir siyasi parti güdümü olmadan “Siyasi Partimiz ve Ortak Kaygımız Kahramanmaraşspor” sloganı ile buluştuklarına vurgu yaptılar.

İŞTE BİLDİRİNİN TAM METNİ:
 
KahramanMaraşSporun içinde bulunduğu durum bütün taraftarlarımızı üzmekte Faturavizyon takımı devredecek ama alacak kimse çıkmıyor 1 Ağustos tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan şehrimize miting yapmaya geliyor bizlere de Valiyi ve Belediye Başkanını protesto etme şansı doğuyor. Ya bu takıma sahip çıkın yada artık bıçak kemiğe dayandı. 1 Ağustos günü Kahramanmaraşspor taraftarı mitingde belediye başkanını ve valiyi protesto edecek. İşlerinizi bir kaç saat erteleyin 1 Ağustos 15:00 da müftülük meydanında buluşalım. Hiçbir siyasi parti propagandası yapmıyoruz. Bizim siyasi görüşümüz Kahramanmaraşspor bu yazıyı ne kadar kişi paylaşırsa o kadar daha etkili olacaktır. Saygılarımızla Büyük Kahramanmaraşspor Taraftarları