Şerit, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, alınacak her puanın kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.

Ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlamayı çok istediklerini ancak başarılı olamadıklarını dile getiren Şerit, şöyle konuştu:

"Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte oyuncularım maça çok iyi hazırlandı. Özellikle ikinci yarı 3 puanı hak edecek bir oyun ortaya koyduk.  Pozisyonlar da buldum ancak şanssızlık yanımızdaydı. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Özellikle ben geldikten sonra oynadığımız müsabakalarda çok üstün bir performans gösterdiler. Oyuncularımın bu performansının ikinci yarıda da devam etmesini arzuluyorum." 

Futbolcu Adem Aydın ise takım halinde iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Bu hafta maça iyi hazırlandık. İlk yarı Samsunspor pozisyona girdi ama kaçırdı. İkinci yarı bambaşka Kahramanmaraşspor vardı. Puan kaybettiğimiz için üzgünüz" dedi.

- Samsunspor cephesi

Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar da galip gelmek için çok inandıklarını ve maça çok iyi hazırlandıklarını kaydetti.

Lign ilk yarısının son maçını galibiyetle bitirmek istediklerini fakat sonucun beraberlik olduğunu bildiren Kalpar, şöyle devam etti:

"İlk yarıya iyi başladık. Pas yaparak oyunu yönlendirmeye çalıştık. Yapılan iyi pasları golle süslemiş olduk. 1-0 galip duruma geldik. Daha sonra çok net pozisyonlar bulduk, bu net pozisyonlar değerlendirilemezse devamlı sıkıntı yaşarsın. Başının ağrısı geçmez. İlk yarıda bulmuş olduğumuz pozisyonları değerlendiremediğimiz için sıkıntı yaşadık. İkinci yarıda çok daha dengeli ve olumlu olmamız gerekirken, kendi ayağımızdaki topu kaptırarak pizisyon verdik ve gol böyle geldi. Golden sonra sakin olamadık. İkinci golü de yiyebilirdik. Biz de atabilirdik. Dolayısıyla galip gelmemiz gereken maçı 2 puan kayıpla kapatıyoruz. Bu bizim için üzücü bir neticedir." 

Futbolcu Şaban Özel, Kahramanmaraş'a 3 puan almak için geldiklerini, ikinci yarı hatalı bir gol yiyerek maçın berabere bittiğini, bundan sonraki maçlara bakacaklarını söyledi.