Bu sezon şehrimizi PTT 1. Lig'de temsil edecek olan Kahramanmaraşspor'da şok bir ayrılık yaşanıyor. Kahramanmaraşspor teknik direktörü Fethi Çokkeser'in bugün yapılan görüşmelerde yaşanan anlaşmazlıktan dolayı takımdan ayrıldığı öğrenildi. 
Kahramanmaraşspor yönetimi teknik Direktör Fethi Çokkeser ile ilgili resmi açıklama yaptı.
Kahramanmaraşspor Kulübü adına basına gönderilen yazıda şu ifadeler yer aldı “Sezon başında yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde geçtiğimiz sezonda takımımızın teknik direktörlüğünü yapmış olan Fethi Çokkeser ile sözlü olarak anlaşmaya varılmış ve sözleşmenin kamp sonrasında yapılması hususunda taraflar mutabık kalmıştı”

“Kamp bitiminde yönetimimize, taraflar arasında mutabakata varılan şartlarda değişikliğe gitme talebini ileten teknik direktörümüz yeni şartların kabulü halinde sözleşme imzalayabileceğini ifade etmiştir. Anlaşılan şartlarda ve ekonomik koşullarda sonradan yapılmak istenen değişikliklerin kulübümüz ilkeleri ve sezon planlamamıza uymaması nedeniyle teknik direktörümüz Fethi Çokkeser ile çalışmaya devam etmek imkânsız hale gelmiştir. Belirtilen nedenlerle teknik direktörümüzle yollarımızın ayrıldığını ve iş ilişkimizin devam etmeyeceğini belirtir, kendisine bundan sonraki profesyonel hayatında başarılar dileriz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur”denildi.


spor46