PTT 1. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, "Ligin ilk maçında istekli bir oyun ortaya koyduk ancak yaşanan heyecana yenik düştük" dedi.

Durmuş, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, ligin ilk maçında Bucaspor'a karşı istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Lige olumlu başlamanın her zaman çok önemli olduğunu vurgulayan Durmuş, Bucaspor maçından gerekli dersleri aldıklarını ve bundan sonra hataları asgariye indireceklerini belirtti.

Durmuş, bu hafta kendi seyircilerinin önünde iç saha avantajını kullanarak puan veya puanlar olarak almak istediklerini dile getirerek, "Ligin ilk maçında istekli bir oyun ortaya koyduk ancak yaşanan heyecana yenik düştük. İyi çalışıp, bu mağlubiyetin üzerinden galibiyet için iyi bir fırsat yakalamak istiyoruz" diye konuştu.

Hafta sonu ağırlayacakları Ankaraspor'un önemli transferler yaptığını ve şampiyonluk adaylarından olduğunu ifade eden Durmuş, "Ancak bu liglerin favorisi yok. O gün kim istiyorsa kim ortak aklını sahaya yansıtıyorsa az hata yapıyorsa ayakta kalan ve kazanan takım olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.