Kahramanmaraş Belediyesi Hizmet Binası A katında 10-14 Haziran tarihleri arasında kayıt işlemleri gerçekleştirilecek olan Yaz Spor Okulu'nun açılışı 17 Haziran 2013 Pazartesi günü saat 18.00'de yapılacak.

Yaz Spor Okulu kayıtlarına ilişkin bilgi veren Belediye Başkanı Mustafa Poyraz: “Bu yıl 11.'sini gerçekleştireceğimiz Yaz Spor Okulu'nun kayıtları başladı. Yaz Spor Okulu'nıu ilk olarak 2002 yılında gerçekleştirdik.  Her yıl 3 bine yakın öğrencimiz Yaz Spor Okuluna kayıt yaptırarak orada gerek teorik gerekse pratik eğitimlerini alıyorlar. Yaz Spor Okulumuzda eğitim gören öğrencilerimiz arasında yetenekli olanları 13 dalda faaliyet gösteren Belediyespor'umuzun bünyesinde değerlendiriyoruz. Futbol, Yüzme, Kickboks, Karate, Basketbol ve Güreş dallarında eğitimler veriliyor.

Kayıt yaptıran öğrencilerimiz servislerimiz aracılığıyla evlerinden alınıp Yaz Spor Okulu'na, oradan da tekrar evlerine bırakılmaktadır. Herhangi bir ücret alınmadığı gibi eğitimleri boyunca gerekli olan, ayakkabı, forma, şort, çorap ve tozluk gibi malzemeleri de belediyemiz tarafından yine ücretsiz karşılanmaktadır. Bu yıl kayıt yaptıracak öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.