Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesince Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Liselerarası Basketbol ve Voleybol Turnuvalarında dereceye giren takımlar Erciyes Kayak Merkezi’ne götürüldü.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Spor Salonu’nda yapılan basketbol turnuvasına 11 lise voleybol turnuvasına ise 10 lise katılmıştı.

Yapılan müsabakalar sonucunda Basketbol şampiyonu Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi olurken, voleybol Turnuvası’nda ise ipi göğüsleyen takım Kahramanmaraş Spor Lisesi olmuştu.

Her iki takımın oyuncuları hocalarıyla birlikte 18-20 Şubat 2017 tarihleri arasında üç gün boyunca Erciyes Kayak Merkezi’nde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından misafir edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nce şampiyon olmalarından dolayı Erciyes tatili ile ödüllendirilen öğrenciler, böylesine anlamlı bir tatil hediyesinin kendileri için iyi geldiğini ifade ederek, sınavlar öncesi yaşadıkları bu mutluluğun kendilerinin moral ve motivasyonunu artırdığını belirterek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi2ne teşekkür ettiler.