Narlı Belediyesi, Kahramanmaraş Sportif Havacılık Kulübü ve Gaziantep Sportif Havacılık Kulübü işbirliğiyle yapılacak olan Yamaç Paraşütü ve Yaz Şenliklerinin ikincisi 16-17-18 Ağustos tarihlerinde Narlı'da yapılacak.

Kahramanmaraş Sportif Havacılık Kulübü (MAHAVK) Başkanı Mahmut Hopur'un verdiği bilgiye göre Türkiye'nin çeşitli illerinden  gelen 100 yamaç paraşütçüsünün katılımıyla yapılacak olan Narlı 2. Yamaç Paraşütü ve Yaz Şenlikleri 16 Ağustos tarihinde Narlı'da başlayacak ve 3 gün sürecek. Hopur festivalin bölgedeki en kapsamlı yamaç paraşütü festivali olacağını ve bu festivalin Kahramanmaraş'ın tanıtımı açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş Sportif Havacılık Kulübü (MAHAVK) 2. Başkanı Cemil ÖNDER'de yaptığı açıklamada Türkiye'nin çok önemli yamaç paraşütçülerinin Kahramanmaraş'a geleceğini ve 3 gün boyunca Kahramanmaraş semalarında 100'den fazla yamaç paraşütçüsünün uçacağını söyledi. Bu festivalin Kahramanmaraş'ın tanıtımına büyük katkı sağlayacağını söyleyen Önder “Kahramanmaraş yamaç paraşütü sporunun merkezi haline gelebilir. Bunun için çaba harcıyoruz. Gelecek yıllarda çok daha büyük organizasyonlarla Kahramanmaraş'ı yamaç paraşütüyle tüm dünyaya tanıtmak istiyoruz “ dedi.

Narlı Erikli Tepesi'nde yapılacak olan uçuşlar isteyen vatandaşlar tarafından Çimko civarından izlenebilecek. Uçuşlar 16-17 Ağustos tarihlerinde 09:00 da ve 19:00 da yapılacak. Etkinliğin son günü olan 18 Ağustos'ta ise uçuşlar 09:00 da ve 12:00'de yapılacak.

Ayrıca program kapsamında 17 Ağustos 1013 günü saat 19:00 da Servet Kocakaya, Cemile Sönmez, İbrahim Dizlek, Melek Özşerik, Ceren Kartal tarafından konser verilecek.