Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın takımın başına gelmesiyle kısa sürede 4 transfer gerçekleştirerek kaleyi ve savunma hattını sağlama alan Bursaspor’un yeni hedefi Fernandao’dan boşalan forvet mevkine iyi bir golcü almak.

Geçtiğimiz sezon ligin en çok gol atan (69) tek takımı olmasına karşın savunmada sorunlar yaşayan yeşil beyazlı takım, transferde önceliği bu bölgeye verdi. Bursaspor, stoper mevkiine Beşiktaş’tan Tomas Sivok’u, Sedat Berisha’yı, Fenerbahçe’ye transfer olan Şener’in yerine sağ beke Erdem Özgenç’i aldı. Ayrıca, Fenerbahçe’den ayrılan kaleci Mert Günok’u transfer ederek kalesini de sağlama aldı.

SIRADA GOLCÜ VAR

Geçen sezon gol kralı olan Fernandao’yu elinde tutamayan Bursaspor’un şimdiki hedefi ise forvet mevkiine kaliteli oyuncu transfer etmek. Bursaspor’da bu mevki için Club Brugge’den Tom de Sutter, Tomas Necid, İshak Belfodil’in yanı sıra Ahmed Akaichi’nin ismi geçiyor.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın, en geç Almanya kampına kadar golcü transferinin gerçekleştirilmesini istediği öğrenildi.

VOLKAN, OZAN VE SERDAR’IN DURUMU BELİRSİZ

Bu arada, yeşil beyazlıların yıldız oyuncuları Ozan Tufan ve Serdar Aziz’i Galatasaray’ın ısrarla istediği öğrenildi. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak olan sarı kırmızılı kulübün, iki oyuncuya karşılık Tarık Çamdal, Olcan Adın, Sercan Kaya ve +5 milyon Euro teklif ettiği iddia edildi.

Volkan Şen için de Galatasaray’ın yanı sıra Fenerbahçe ve yurt dışından iki kulübün teklifte bulunduğu öğrenildi. Bursaspor’da geçen sezon kiralık forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Josue için de Türkiye’den ve yurt dışından teklifler olduğu biliniyor.