Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, ligde kalma mücadelesi veren 1461 Trabzon’u deplasmanda 2-1 yenerek çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.
Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, 2-1 galip geldikleri 1461 Trabzon maçını değerlendirdi. Hafta sonu oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını da kazanarak ilk 2 sıradaki rakiplerle olan mesafeyi kısaltmak istediklerini belirten Kalpar, "İki takımın da acil puanlara ihtiyaca vardı. Bu tür maçları önemli bir viraj olarak görüyorum. İki takım da iyi mücadele etti. Bundan dolayı her iki takımı da kutluyorum. Çok önemli bir 3 puan aldık. Attığımız 2. gol mükemmeldi. Bu golün üzerine galip gelmek bizi daha fazla mutlu etti" dedi.
KARABÜK’TE FİNAL OLUR
Hedefleri doğrultusunda yola devam ettiklerini dile getiren tecrübeli teknik direktör Hüseyin Kalpar, "Bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını da kazanarak ilk 2 sıradaki rakiplerimizle olan mesafeyi kısaltmak istiyoruz. Daha sonra zorlu Şanlıurfaspor ve Kardemir Karabükspor deplasmanlarına çıkacağız. Sahamızdaki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve deplasmandaki Şanlıurfaspor maçlarını kazandığımız taktirde Kardemir Karabükspor ile deplasmanda final niteliğinde bir maça çıkacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.