Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Trabzonspor karşısında galibiyetin hakları olduğunu belirterek, bunu da 3-0’lık net bir skorla aldıklarını söyledi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kalpar, oyuncularını galibiyetten dolayı tebrik ederek, inanmalarının sonucu olarak karşılaşmadan galip geldiklerini söyledi.
Futbolcularının azimli ve sabırlı bir futbol ortaya koyduklarının altını çizen Kalpar, futbolunun doğrularını yapan takımın kendilerini olduklarını aktardı.
Sahada zaman zaman hatalarının olduğunu dile getiren Kalpar, “O hataları kapatmak için büyük mücadele verdik. Herkes üzerine düşeni yaptı. Sonucunda çok güzel goller bularak 3-0 galip geldik. Kendi sahamızda ilk kez Süper Lig maçı oynuyorduk, Trabzonspor maçı da kolay değildi. Ama kazanamayacağımız bir maç değildi. Kayıp da edebilirdik. Maçı kaybetmemek için büyük bir mücadele gösterdik. Gol yemeden gol atmak hedefimizdi. Mümkün olduğu kadar oyuncularım bunu yaptı” dedi.
İki takımın da sahada iyi mücadele verdiğinin altını çizen Kalpar, “Galibiyet bizim hakkımızdı. Bunu da aldık 3-0’lık net bir skorlar. Bizim için önemli bir galibiyet. Biz mütevazi bir takımız, olmaya da devam edeceğiz. Bundan sonraki maçlar bizim için çok önemlidir. Diğer maçları es geçecek durumda değiliz. Oyuncularım işin bilincinde. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu desteklerine de cevap verdik” diye konuştu.