Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde yarın deplasmanda karşılaşacağı Ofspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Trabzon’a gitti.
Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tol Gül, önceliklerinin pazar günü ligde karşılaşacakları Gençlerbirliği maçını daha fazla düşündüklerini, kupada ise gidebildikleri yere kadar gitmek olduğunu söyledi.
Lige zor bir fikstür ile başladıklarını hatırlatan Gül, “İki İstanbul deplasmanı beklediğimiz gibi çok zor geçti. Özellikle Galatasaray maçında puan almaya çok yaklaşmıştık ama olmadı. Tabii ki bizim rakibimiz Beşiktaş veya Galatasaray değil. Özellikle iç sahadaki maçlarımızı kazanmamız çok önemliydi. Bu anlamda hem Çaykur Rizespor ve Antalyaspor maçlarını üçer golle kayıpsız atlatarak 6 puanı hanemize yazdırdık. Yarın deplasmanda oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası’nda Ofspor maçı var. Hocamız ligi ve kadromuzdaki sakat oyucuların fazlalığını da göz önün de bulundurarak kupa maçı kadrosuna alt yapıdan 7 oyuncuyu takıma dahil etti. Tabii ki pazar günü oynayacağımız Gençlerbirliği maçını daha fazla düşünüyoruz. Kupada takım olarak elimizden geleni yaparak gidebileceğiniz yere kadar gitmeyi istiyoruz” dedi.
Tolga Gül ayrıca, as kadroda yer alan birçok oyuncunun Trabzon’a getirilmediğini de kaydederek, sakatlıkları devam eden Kokalovic, Lazarevic, Adriano ve Serdar’ın Gençlerbirliği maçına yetişme ihtimalinin olmadığını, Yatabere‘nin durumunun ise hafta sonuna netlik kazanacağını kaydetti.