Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, M. Fehmi Gerçeker Stadyumu’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen yenileme çalışmalarını inceledi. Altepe, spor tesisini Karacabey’e 1 aylık süre zarfında kazandırılacağını söyledi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile birlikte ilçe stadına gelen Altepe, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Karacabey’in en önemli stadyumu olan bu yapı daha önce büyük bir harabe halindeydi. Büyükşehir Belediye'mizin imkanlarıyla artık baştan sona yenileniyor. İlçeye yakışır hale getiriliyor. Tribünlerden başlayarak, soyunma, idare ve hakem odalarına kadar her birim revize ediliyor. Artık çalışmaların sonuna geliniyor. İnşallah Karacabey'imize yakışır, ışıklandırmalı spor tesisi çok yakında maçlara sahne olacak.”

Altepe, çim sahaya sahip stadyumun yanında amatör spor maçlarının ve antremanların yapılacağı 60x90 ebatlarında bir de suni saha yapacaklarını belirtti. Amatör spor kulüplerinin talebi üzerine böyle bir karar aldıklarını ve çalışmalara başladıklarını ifade eden Altepe, “Bir yandan mevcut stadyumu yenilerken, diğer yandan suni çim saha yapıyoruz. Yeter ki kulüplerimiz değerlendirsinler, gençliğimize sahip çıksınlar. Bu şekilde sağlıklı nesiller elde edelim. Bunun için yatırım yapıyoruz. Karacabey'imiz, insanımız için hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise Karacabey Stadyumu’nun uzun yıllar kullanımın ardından yıprandığını, mezbelelik hale geldiğini belirterek, Recep Altepe’ye teşekkür etti.