PTT 1. Lig’inde zirve yarışını sürdüren Adana Demirspor’da yüzler gülüyor. Teknik Sorumlusu Ünal Karaman, 2-1 galip geldikleri Elazığspor karşılaşması sonrası sevincini “Kazanmak güzel.” ifadesiyle yansıttı.

5 Ocak Fatih Terim Stad’ında düzenlenen basın toplantısında Ünal, “Zorlanıyoruz. Her maçın zor olduğunu daha önceki haftalarda da belirtmiştim. Bu ligde her takım herkesten puan alabilir. Çünkü ortaya herkes bir mücadele koyuyor. Bu vakitten sonra bütün takımların bir hedefi var. Puan durumuna baktığım zaman hedefsiz takım göremiyorum.” dedi.

Artık hatanın kendilerine çok hasar verebileceği haftalara girdiklerini dile getiren Ünal Karaman, “Oyuncularım çalışıyorlar. Antrenmanlar güzel geçiyor. Maçta gayret ediyorlar, haksızlık etmeyelim. Ama talihsiz bir gol yetik. 1-0 iken 2-0 yapabileceğimiz pozisyonlar vardı. Eğer onları değerlendirebilseydik, kalan dakikalarda daha rahat bir maç izleyebilirdik. Gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Bize yetmeyecek. Hep daha fazlasını isteyeceğiz. Futbolcularımla daha fazla çalışacağız. İki aya yakın bir zamanımız var. Allah bize ömür verirse bu zamanı tamamlayacağız. İnşallah bu galibiyet camiamıza hayırlı olur.” açıklamasını yaptı.

ÖZAT: VERİLMEYEN ÇOK NET BİR PENALTIMIZ VAR

Elazığspor Teknik Sorumlusu Ümit Özat ise üç puan alan Adana Demirspor’u tebrik etti. Özat, "Çok ortada, gelen-giden bir maç oldu." diyerek, şöyle devam etti:

"Verilmeyen çok net bir penaltımız var. Herkesin görmesi gereken bir penaltı. ‘O penaltıyı görmüyorum’ diyenin zaten ben aklından şüphe ederim. Devamında kaçırdığımız pozisyonlar var. Olmayınca olmuyor. Güzel bir mücadele oldu. İzleyenlerin zevk aldığı bir karşılama yaşadık. Önümüzde 9 maç var. Elazığspor kalan 10 puanı alacaktır diye düşünüyorum."