Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Adanaspor maçında gösterdikleri mücadele ile galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

PTT 1. Lig'de Adana derbisi sonrası basının karşısına geçen Ünal Karaman, galibiyeti hak edecek bir mücadele gösterdiklerini söyledi. Toplantıya Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak başlayan Karaman, oyuncularını sezon başından itibaren göstermiş oldukları özveri ve mücadeleden dolayı tebrik etti. Genç bir kadro olduklarını ve her geçen hafta bu psikoloji ile beraber mücadele edip maçları tamamlamaya çalıştıklarını anlattı.

Çok kritik haftalara girdiklerini vurgulayan Karaman, "Bu vakitten sonra çok fazla hata yapmamaya çalışacağız. Genç oyuncularımızı hata yaparak hatalarını da düzeltme anlamında gayret göstererek hem antrenmanlarda hem müsabakalarda maçlarını en az kayıpla tamamlamaları anlamında bizler destekleyeceğiz, sizler destekleyeceksiniz ve ligi inşallah bize yakışan yerde bitirmeye gayret göstereceğiz." dedi.

Maçlarda ikinci yarılarda takımın açılmasıyla ilgili bir soruya ise Karaman, "Şükürler olsun ki en azından ikinci yarı daha çok birşeyler üreten bir takımımız var. En azından ilk yarı gibi daha durgun değil ama bu karakter güzel, en azından ikinci yarı oyundan düşen bir takım olabilirdik, maçı bırakmadan oyun oynamaya gayret gösteren bir takımımız var. Zaman zaman ben de şaşırıyorum, bazen iyi anlamda şaşırıyorum bazen biz bunları defalarca çalışmıştık diyorum üzüntü yaşıyorum, şaşırıyorum ama bunlar böyle olacak, bunlar bizim genç kardeşlerimiz. Bize neyi nasip edeceklerse biraz acı çekerek, sıkıntı çekerek, biraz yaşlanma payını hızlandırdık, biraz öyle oluyor. Ama yine de övgüyü hak edecek mücadeleleri var, hak ettikleri bir galibiyet var. Ben oyuncularımızı kutluyorum. Adanaspor da bu şehrin güzel bir takımı, bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum." İfadelerini kullandı.