Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, karatede şampiyon olan Cihan Ödemişli’yi makamında kabul ederek altınla ödüllendirdi.

Samsun’da, 27 Şubat-3 Mart tarihleri arasında düzenlenen 13-14 yaş Türkiye Okullar Arası Karete Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu Bursa’dan çıktı. Akçağlayan Anadolu İmam Hatip Lisesi 7/C sınıfı öğrencisi Cihan Ödemişli, 35 kiloda Türkiye şampiyonu oldu. Başarılı öğrenci, Türkiye şampiyonasının ardından 6-8 Mart tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen 5. Uluslararası Open Karate Şampiyonası’na katıldı. Burada da önemli bir başarı gösteren Cihan Ödemişli, ferdi olarak katıldığı 35 kilo Karate Kumite’de birinci olma başarısı gösterdi.

Başarılı öğrenciyi makamında kabul eden Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, “Öğrencimizin başarısı, bizleri ve Bursa’yı gururlandırmıştır. Başarılı öğrencimizi ve başarısında katkı sahibi olanları kutluyoruz. Şampiyon öğrencimizin başarılarının devamını diliyoruz.” dedi. Sarıkaya, şampiyon öğrenci Cihan Ödemişli’yi altınla ödüllendirdi.

Ziyarete; Okul Müdürü Bayram Aslan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Necmettin Yılmaz ile birlikte gelen başarılı öğrenci Cihan Ödemişli, yoğun ders temposu içerisinde sportif faaliyet yapmanın kendisini rahatlattığını belirtti ve tüm arkadaşlarına spor yapmayı önerdiğini söyledi. Minik şampiyon, hedeflediği sportif başarıların yanı sıra gelecekte beden eğitim öğretmeni olmak istediğini söyledi.