Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 18. haftasında Kardemir Karabükspor ile lider Fenerbahçe arasında oynanacak zorlu 90 dakikada takımların ilk 11'leri belli oldu.

İki takım daha önce 16 kez karşı karşıya geldi. Fenerbahçe 11 kez kazanırken Kardemir Karabükspor’un 4 galibiyeti bulunuyor ve aralarındaki 16 maçın sadece 1’i beraberlikle sonuçlandı.

Kardemir Karabükspor son 5 resmi karşılaşmasında 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı. Fenerbahçe ise son 10 resmi karşılaşmasında yenilgi yüzü görmedi.

2014-2015 sezonunun ilk 17 haftasında 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Kardemir Karabükspor 15 puanla ligde 16. sırada yer alıyor. Konuk Fenerbahçe ise ilk 17 haftada 12 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Sarı lacivertli ekip ise 39 puanla ligin lideri konumunda bulunuyor.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek iki takımın puan mücadelesi saat 19.00'da start alacak. Kardemir Karabükspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçın hakemler ve takım kadroları şöyle:

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Kardemir Karabükspor: Waterman, Erkan Kaş, Emre Güngör, Mabiala, Traore, Viola, Samba Sow, Erdem Özgenç, Tanju Kayhan, Musa Çağıran, Furkan Özçal
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Alper Potuk, Diego Ribas, Emenike