Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, Osmanlıspor forması giyen santrafor oyuncusu Serdar Deliktaş ile 2 yıllığına sözleşme imzaladı.
Karabük Hikmet Ferudun Tankut Tesisleri toplantı salonunda Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül ve Genel Sekreter Tuncay Yıldız’ın katılımıyla gerçekleşen törende Serdar Deliktaş 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı.
İmza töreninde konuşan Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, “Bugün Süper Lig’in önemli oyuncularından önemli oyuncularından Osmanlıspor’un santraforu Serdar Deliktaş ile anlaşmış bulunmaktayız. Bugün itibariyle kendisiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacağız. Biz kendisine güveniyoruz. İnanıyoruz. Serdar ile birlikte ligde tutunacağımıza, başarılı olacağımıza canı gönülden inanmaktayız. Ben futbolcu kardeşime şimdiden başarılar diliyorum. Tüm Karabükspor camiasına transferimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.
2 yıllık sözleşmeye imza atan Serdar Deliktaş ise, “Transferimde emeği geçen bütün ağabeylerime, başkanlarıma, sevdiklerime teşekkür ediyorum. Çünkü ben bir aileye geldim. Takımdan ziyade aileye geldim. Geçen sene Osmanlıspor’da yaşadığım başarıyı inşallah burada da yaşayacağım. Takıma da yaşatacağız. İnşallah hayırlı uğurlu olur” şeklinde konuştu.
Deliktaş, imza töreni sonrasında gazetecilere poz verdi.